Verjaardag kalenders – Nieuw: Zaandam

De allernieuwste verjaardag kalender is die van Zaandam. Nu ook verkrijgbaar bij de Lijstemaecker! Twaalf maanden met elk een mooie pentekening van een Zaans huis, een molen, de accijnshuisjes op de sluis, een winkeltje of theehuis. Kortom weer een prachtig exemplaar om aan de muur te hebben. Het formaat is zoals altijd A4, 300 grams zwart wit bedrukt met een ouderwets koordje om op te hangen!oostzijde zaans huis kleurscan verkleind

Sinds een aantal jaren zijn er diverse verjaardag kalenders getekend van Middelie, Terschelling en van een aantal dorpen uit de Zaanstreek. Het betreft hier Wormerveer (inmiddels vernieuwde versie), Assendelft, Westzaan, Wormer, Oostknollendam en Jisp (ook vernieuwde versie). In 2008 is verschenen de verjaardag kalender MOLENS IN PENTEKENING, met daarin twaalf molens: Het Jonge Schaap, De gekroonde Poelenburg,  De Koker, De Bleeke Dood, De Bonte Hen, Het Pink, De Huisman, De Schoolmeester, De Zoeker en De Woudaap. Daarnaast is ook uitgebracht BOERDERIJEN IN DE ZAANSTREEK.

Natuurlijk zijn alle afbeeldingen als dubbele kaart plus envelop te bestellen en de originele tekeningen of reproducties ervan zijn ook te koop.