Tengel Atelierroute

Op zaterdag 26 en zondag 27 september en zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 wordt de Tengel Atelierroute gehouden in de Zaanstreek. Joke Koelemeijer opent ook haar deuren tussen 11 en 17 uur, op beide weekenden bent u van harte welkom om even een kijkje te komen nemen in haar atelier bij ‘de Lijstemaecker’ op Oosteinde 1 in Wormer.

watermolen van Singraven, Twente

Tijdens deze twee weekenden toont Joke haar meest recente werk van de afgelopen tijd; tijdens de corona beginperiode heeft zij een Narcissen Challenge gedaan, dwz. ze heeft de narcis als thema gebruikt om al haar technieken toe te passen. Daarvòòr heeft ze een tijdje slecht kunnen zien en daardoor heeft ze een aantal afbeeldingen gemaakt met een inkt penseel.

Tijdens de zomer heeft ze weer nieuwe pentekeningen gemaakt en natuurlijk is er een flinke hoeveelheid ander werk te bekijken: aquarellen, etsen, acrylschilderwerk, houtskoolschetsen, zeefdruk en lino’s.

Tijdens de atelierroute is er een leuke korting te verkrijgen; als er een kunstwerk wordt gekocht is er 15% korting, bij twee werken geldt 20% korting. En alles is aantrekkelijk geprijsd! #Tengel_atelierroute2020

OVERZICHTSTENTOONSTELLING

In Cultureel Centrum De Bullekerk in Zaandam aan de Westzijde 75 is tijdens beide weekenden ook een werk van Joke te zien: Singraven – pentekening van een watermolen in Twente, op locatie getekend.

Zaanbocht winkeliers tonen tevens een werk van Joke tijdens het eerste weekend: Drie mezen – aquarel (Bij Katrien, Zaanweg 94, Wormerveer)