Speciale service

Vacuümbehandeling van tekeningen, prenten, grafieken, foto’s (op speciaal fotokarton), posters, aquarellen, etc. dit houdt in dat wij uw werk (zuurvrij) verlijmen op een – evt. zuurvrije – ondergrond wat de levensduur en kwaliteit van het werk ten goede komt zodat er een stevig product ontstaat.

fotos-van-anouk

Natuurlijk kan niet alles zomaar worden gevacumeerd. Originele of authentieke prenten, kaarten e.d. worden door ons zwevend vastgezet en verder verwerkt.

Het opspannen van olieverf en acrylverf en het opspannen van borduurwerk kan ook bij ons worden verzorgd. Wij zetten al uw doeken op spieraam.

Wij kunnen ook verdiept inlijsten met de passe-partout direct tegen het glas of als een beklede lijst met het werk in de diepte. Dit kan worden toegepast bij bijvoorbeeld drie-dimensionaal snij- of knipwerk, kledingstukken, kleine schoentjes, klokjes etc.

Wij snijden passe-partouts in allerlei soorten, kleuren en maten. Er zijn enkel-, dubbel- of meervoudige passe-partouts mogelijk – eventueel zwevend als dat nodig mocht zijn. Tevens is er de mogelijkheid om deze passe-partouts te voorzien van zgn. bevel-accents in allerlei kleuren. Ook zijn wij in de gelegenheid om zowel ronde als ovale passe-partouts te snijden.

Geboorte- en trouwkaarten kunnen wij op een creatieve manier verwerken tot een aparte inlijsting.

Mocht u een tegeltableau of (een) losse tegel(s) willen laten inlijsten? Ook dat is mogelijk! De mogelijkheden zijn divers: met of zonder passe-partout, met of zonder glas, in een baklijst of in een lijst met sponning. Kom langs en laat u adviseren wat het beste resultaat voor uw tegel(s) is.

Tegel in baklijst

Tegel in baklijst