Kalender 2022 – Lekker Landelijk III

kalender voorkant 2022

Joke koelemeijer heeft weer een nieuwe pentekening kalender gemaakt. Dit keer een derde versie van landelijke afbeeldingen.  Een lekker ouderwetse kalender, formaat A4, voor aan de muur met een ophang koordje en een twaalftal unieke pentekeningen die tijdens de afgelopen maanden door haar zijn getekend tijdens haar verblijf in Overijssel en Drenthe.

De kalender wordt in eigen beheer uitgegeven en kost € 12.50 per stuk. Dus een leuk verjaardagscadeau of straks voor kerst of sint als ultieme verrassing. Het formaat is A4 en het is zwart wit, dus je wordt niet afgeleid door de kleuren. Tot in de kleinste details zijn de tekeningen uitgewerkt, dus is de kalender eigenlijk wel een collector’s item te noemen. Per maand is er een aparte afbeelding, die varieert van een schaapskooi tot een oude watermolen, van boerderij tot houtopslag en van toegangspoort tot love-seat. Kortom twaalf heel diverse tekeningen die door Joke met heel veel plezier zijn getekend op locatie.

Voor info kunt u bellen met 06-20976541 of 075-6421265 of jokekoelemeijer@gmail.com.

Verkrijgbaar op Oosteinde 1, in Wormer. Als de vlag buiten hangt is de winkel aan het plein geopend, maar u kunt ook even bellen om de kalender klaar te laten leggen.