November – Kunstmaand

Kunstmaand bij ‘de Lijstemaecker’/Joke Koelemeijer

Landelijk worden er in de maand november allerlei exposities, atelierroutes en kunstweken gehouden. Geen atelierroute dit jaar bij Joke Koelemeijer maar tijdens de gehele maand november zal al haar werk te zien zijn.
Tijdens de kunstmaand krijgt u 20 % atelierkorting.
Openingstijden donderdag tot en met zaterdag van tien tot vijf uur, vrij entree.

herfst – vliegenzwammen

Loop gerust eens binnen en neem een kijkje in Joke’s atelier bij ‘de Lijstemaecker’ op Oosteinde 1 in Wormer. Het staat en hangt vol met aquarellen, etsen, pentekeningen, houtskoolschetsen en acrylschilderwerk, te veel om op te noemen.  Ook het niet ingelijste werk van Joke’s hand – b.v. alle originele pentekeningen – mag van eigenaar wisselen! Het afgelopen jaar heeft Joke ondanks haar zichtproblemen aardig wat nieuw werk gecreëerd, dus er is volop nieuw werk aanwezig naast het al bestaande.

Het atelier is de gehele maand november geopend van donderdag tot en met zaterdag tussen 10 en 17 uur maar kan op afspraak ook op andere tijden worden bezocht. De toegang is gratis.

Zoekt u nog iets voor Sint of Kerst? Kom langs! De nieuwe kalender – met pentekeningen – voor 2020 met de titel ‘Lekker Landelijk’ ligt ook al klaar!