Ganzeneieren

Sinds een flink aantal jaren beschildert Joke Koelemeijer ganzeneieren. Eerst worden de eieren uitgeblazen en schoongemaakt en vervolgens van enkele laagjes acryl voorzien. Daarna tekent en schildert zij er met aquarelverf een afbeelding op van bijvoorbeeld een vogeltje of een bloemetje. Met een laagje vernis om het geheel te laten glimmen wordt het ei dan afgewerkt. In het atelier zijn deze ganzeneieren in de vitrine te bezichtigen en eventueel te koop.eekhoorn en slak verkleind bestand

Workshop ganzeneieren beschilderen – datum op aanvraag! van 14:00 tot 16:30 uur. Kosten € 25 per persoon. Minimaal aantal 4 personen!

Tijdens de workshop worden een of twee ganzeneieren van een afbeelding voorzien, daarna afgelakt en mee naar huis genomen, waar een mandje of iets dergelijks het ei een mooi plekje kan bieden voor het Paasweekend.
Zin in een workshop? Meld je aan op telefoonnummer 075-6421265/6217068 of 06-20976541. Ook een leuke activiteit voor een vriendinnen uitje, zusterdag, vrijgezellen feestje, familie feestje, etc.